De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Mijn mission statement (onderwijs) in beeld.

En hij is goed. Criteria: Glimlach en voor mij belangrijk zichtbaar in een oogopslag.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. nickybessems 21 maart 2012

  Beste Ilse, ik was nog niet zo bekend met het fenomeen ‘Bloggen’ maar mijn complimenten wat u ermee hebt gedaan. Ik heb een paar blogs gelezen ze zijn naast informatief ook erg leuk om te lezen. U heeft een mooie verzameling van bruikbare informatie bijeen gebracht waarbij de lezer eens out of the box gaat denken. Het is al met al een mooie database geworden voor docent en leraar waarbij topics aan bod komen waar we normaal niet zo bij stil zouden staan. Chapeau en ga vooral door met bloggen!!

  • ilsemeelberghs 21 maart 2012

   Nicky,
   Dankjewel: informatief, bruikbaar, aanzetten tot out of the box, leuk om te lezen. Je beschrijft dat wat ik hoop dat mijn blog is. Zeer aanmoedigende feedback dus. Even over bloggen, naast dat ik zo kan delen, mijn eigen gedachten kan verzamelen/sorteren krijg ik ook nog eens hulp bij waar ik op dat moment naar op zoek ben (zie bvb onderzoek). Benieuwd of jij ook ooit gaat bloggen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén