De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Stakeholder-management/dialoog, onderwerp van gesprek in april.

Terwijl ik vrijdag in de tuin werkte werd ik onaangenaam verrast door het geronk van een boomzaag. Buren kapten een boom. Aan het eind van het schooljaar vind ik in de brievenbus geregeld een briefje: ik geef een “ik ben geslaagd feest”, alvast sorry voor eventuele overlast. Voorbeelden rond stakeholdermanagement in het klein.

Halverwege april ga ik met 4dejaars studenten (BE uitstroomprofiel controlling) aan de slag rond dit onderwerp. Vandaag moet ik de puntjes op de i zetten van het programma. Vraag is dan altijd even, wat heb ik zelf geleerd rond dit onderwerp de afgelopen tijd. Consequenties voor dat programma?

Ik had voor de vorige sessie inspiratie opgedaan in de bieb via onze netvibes: MVO Meten en rapporteren. En op het internet het volgende gelezen over professioneel stakeholdermanagement:

Na de presentatie van de management games van CruiSeR en SkyTech door CSR Academy vraag ik me af:
Stel dat je een aantal KPI’s toevoegt over stakeholders tevredenheid. Welke en hoe meet je dat dan.
Ik ben benieuwd of we daar samen wat over kunnen leren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

 1. Ilse Meelberghs 5 april 2012

  Toch 2 boeken eruit pikken:

  Titel: Kansen en bedreigingen van duurzaam ondernemen : richtlijnen voor bedrijfsvoering / Egbert Dommerholt
  Auteur:Egbert Dommerholt
  ISBN: 978-90-01-80242-4
  Plaatsingscode: 351.31 Domm
  Locatie: Sittard: Bibliotheek Havikstraat

  En:
  http://www.nen.nl/web/Actueel/Praktijkgids-De-implementatie-van-MVO-Praktijkcases-en-tools-voor-ISO-26000-1.htm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén