De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Geheim recept voor het halen van BE3

Vandaag de eerste les BE3 van dit semester. 3 jaar geef ik dit vak nu. En ik heb vandaag maar eens met de studenten het geheime recept om dit vak te halen gedeeld. Zo uitgesproken heb ik het nut van voorbereiden, de functie van de les en wat er daarna nog moet gebeuren nog niet eerder benoemd. Ben benieuwd wat het effect zal zijn.

By the way: ik heb vandaag heel veel momenten gezien waarin studenten elkaar hielpen om “de getallen in te vullen”. Had ik al gezegd dat ik bij die docenten hoor die denken dat uitleg aan een medestudent je begrip van de stof verdiept.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén