De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Bevlogen docent en contacturen hele belangrijke KPI’s.

Nee, niet alleen voor de docent, voor de hele organisatie.

Volgende week dinsdag mogen we input leveren voor de toekomstige koers van het kenniscentrum. Geheel in eigen tijd trouwens. Eerst wou ik niet meedoen, wetende dat mijn tijdsinvestering naar alle waarschijnlijkheid niet in verhouding zal zijn met de impact. Toch, het is de enige kans die ik heb om te sturen. En dus ga ik er toch maar weer voor. Mede daarom heb ik deze blog in het leven geroepen. Om mijn gedachten te ordenen en anderen (ook studenten) de kans te geven om mijn gedachten te volgen en me te helpen / bij te sturen.

Mijn insteek voor volgende dinsdag: Zorg ervoor dat bevlogen docenten en contacturen je voornaamste focus zijn. De rest: betrouwbare kwaliteit met een minimale inspanning.

Daarmee los je mijn “werkdruk”probleem op en ik denk dat het leidt tot een sprankelend kenniscentrum waar mensen naartoe komen met een vraagstuk in ons vakgebied. En dat lossen we dan SAMEN op.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén