De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Waarom ik zo graag in hetzelfde lokaal, vlak na elkaar lesgeef.

Gevonden via @thebandb: zoals hij het omschrijft: “Pijnlijk grappig: video vat zowat de meeste lezingen samen (en sommige lessen)”

Ik kan me daar wel in vinden. Het begin van mijn les ziet er ook zo uit. Ik heb nog geen manier gevonden om: binnen te komen gelijk met de studenten, hen welkom te heten, en te zorgen dat de computer zo snel mogelijk opgestart wordt. Want dat laatste duurt lang.

Voor mij werkt het geweldig als ik steeds in hetzelfde lokaal kan lesgeven. Dan staan de stoelen zoals ik het wil, kan ik de studenten welkom heten zonder in mijn achterhoofd bezig te zijn met de techniek, en heb ik tijd voor de student die nog wat nablijft. (En niet omdat ie z’n pen vergeten is)

Nou is dat nooit, dus zal ik andere wegen moeten vinden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén