De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Een prachtige definitie van leren.

Waauw dacht ik toen ik in  “Flow en de kust van het zakendoen” (blz 36) deze definitie van leren las:

En het waarom je dat zou doen ook:

Vandaag zag ik voor het eerst dat het laten zien van mijn passie voor leren (via de blog) een student helpt. Ik heb zelf ook al een paar keer  “zomaar” hulp gekregen. Mensen die mijn blog lezen en tijd spenderen om uit te leggen wat zij denken dat ik zou kunnen gebruiken. Geweldig hé.

De vraag die ik me stel is, wat is ervoor nodig om mensen meer specifiek studenten zo te laten leren. Ik denk dat ik in de afgelopen dagen het begin van het antwoord gekregen heb: zelf! Ik onderzoek het nog.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén