De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

De lente! Welke woorden horen daarbij…


Een vriendin ziet mijn tuin en noemt hem verwachtingsvol. Mooi compliment! Want het is een bewuste keuze van me om veel planten te hebben die “doodgaan” in de winter om dan in de lente… De muziek die daar bij hoort is “Le Sacre du Printemps van Stravinsky”. De film die daar weer bij hoort is “Rhythm is it!”. Nog niet gezien. Als je docent bent zou ik zeggen, neem er de tijd voor. Hierbij alvast een voorproefje:

Ik realiseer me door haar opmerking wel dat ik door alle gewerk/geleer/verbouwen van de afgelopen tijd de lente een beetje aan me heb voorbij laten gaan. Dus tijdens ons weekendje weg in Keulen lette ik op verwachtingsvol. Dit is het resultaat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén