De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Stap 1 potentieel vrijmaken, stap 2 organisaties leren lezen (organisaties re-designen)

Ik zie in 1 oogopslag waar het mis gaat bij veranderingstrajecten in het onderwijs. Ik zie ook wat ik nog te leren heb. Jullie ook?

Hoe ik hieraan kom? Eergister zag ik een foto voorbijkomen van een visual die @maracallaert gemaakt had over het boek “Architect van je organisatie” van @philippe Bailleur. Omdat ik die graag wou toevoegen aan mijn blog over het boek nam ik contact op. Ik kreeg toestemming, scherpere foto’s en deze:

Levende systemen Philippe Bailleur visualised by Mara Callaert

De prezi van Philippe Bailleur over het boek vind je hier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén