De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Soms zit de energie in een zin.

geeft vleugelsHet was niet eens bedoeld als compliment geloof ik. En al anderhalve week haal ik energie uit deze zin uit een reflectieverslag:

Zo vond ik het in eerste instantie erg vreemd dat u uw baan op kon zeggen omwille van MVO-aspecten van het bedrijf… Toch ben ik u in de loop van deze week gaan begrijpen doordat ik zie hoe u met MVO/MVH omgaat. Hiervan heb ik geleerd dat als je er consequent mee omgaat maar toch gewoon blijft leven, je jezelf en de maatschappij kan verbeteren.

Omdat hij raakt aan alles wat ik als docent graag wil zijn.

Ps Tim gaf toestemming om dit te plaatsen, en vertelde erbij dat het bedoeld was als compliment 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén