De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Samen met Judith naar Jan Bommerez

Van binnenuitEen blog-uitnodiging van Ayk de Bie. Daarmee wist ik dat Jan Bommerez aanwezig zou zijn als spreker op een netwerkbijeenkomst bij Zuyd, in Sittard. Een kans om te grijpen.

Vervolgens heb ik op de dag zelf erg genoten van wat 1ste en 4de jaars studenten deden voor/met een volle zaal, met daarin mogelijke toekomstige collega’s.

het aanbieden van de oplossingHier zie je ze oplossing aanbieden aan de man in het publiek die het probleem aandroeg.

 

En toen kwam Jan Bommerez. Ik zag Judith naast me aantekeningen maken op de momenten dat ik ook dacht, hé wat mooi. En dus heb ik even gewacht met erover te bloggen. Terecht, want ik heb hier erg weinig aan toe te voegen. Klik hier even door naar de blogpost van Judith. (inclusief video van de lezing) En geniet even mee van wat wij samen leerden.

De eerlijkheid gebiedt me te bekennen dat ik echt te moe was om te netwerken. Ik heb wel genoten van de gesprekken voor en na met Judith.  Het korte gesprekje met Jan Bommerez.

En ik verheug me op de dialoogtraining en de intervisie met collega’s over 2 weken. Het is daar dat we onze verbinding als team versteken. Verbindingen die ons dragen tijdens lesweken.

PS Ik vond deze dia erg sterk. Waarin zichtbaar wordt gemaakt dat verbinding de brug is die kan zorgen voor flow (in een organisatie).

Brug Jan Bommerez april  2015

PS2 Voor wie graag een korter filmpje bekijkt ipv de lezing. Hierin de relatie tussen transformatie, relatie, verbinding, co-intellegentie, verandering en cultuur.

PS3 De foto bij de blog is gekozen omwille van zijn verborgen potentie. Over 3 maanden ziet het er weer zo uit. En dat is mede zo omdat ze bij elkaar zijn geplant omdat ze elkaar versterken. Plantgildes heet dat 🙂

de potentie

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén