De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

De evaluaties van kwartaal 2

Mensen die mijn blog al langer volgen weten dat ik iets vind van deze evaluaties. In het kader van transparantie publiceer ik ze wel. Blijft dat het me wel wat doet (energiehuishouding) als niet alle scores goed zijn.

Voor de module samenwerken: Ik ben blij dat ik ze ook nog apart feedback/NPS-score heb gevraagd per les en aan het einde van de module.

Evaluatie MGTV2 2013

En voor bedrijfseconomie, net als andere jaren stijgt het per kwartaal. Niet omdat ik wezenlijk verander of beter ga uitleggen. Dat laatste omdat ik echt niet geloof dat beter uitleggen van mij een betere docent maakt. Leuk omdenkvoorbeeld hierbij is deze.

Evaluatie BE2 2013

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén