De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Kritieke succesfactoren bij onderwijsinnovatie

Omdat hij zo aansluit op mijn ervaringen…

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Judith van Hooijdonk 17 maart 2014

    Toch wil ik je nog eens wijzen op het programma Zuyd Innoveert. Ik meen me te herinneren dat je niet voor het microproject wilde gaan. In het door jouw aangehaalde blog wordt gesproken over vernieuwingen opleidingsbreed in te voeren (daar zijn de macroprojecten voor), maar als daar nu niet het juiste moment voor is dan zou ik toch een microproject eens overwegen. Ik denk dat onderwijsinnovaties van van verschillende kanten benaderd kan worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén