De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Ja gezegd: U.Lab: Reinventing the 21st Century University

klaar voor vertrekIemand schreef al een keer ergens over deze MOOC. Ik twijfelde en “negeerde” het. Druk zat. Herinnerde me wel het verhaal en gevoel toen ik deze tweet met onderliggende blog las:

Een post van Hems met een voor mij pakkende video ter introductie. En deze zin:

Drie principes voor vernieuwing Achtereenvolgens poneert Otto Scharmer drie principes die hand in hand zouden moeten gaan bij de vernieuwing van het onderwijs: ‘take the learning form the classroom into the streets, link the power of entrepreneurship with passion and compassion and self knowledge’.

Principes die bij mij passen, waarbij ik een eindbeeld krijg waar ik aan mee wil werken. En d’r zit dus niks anders op. Gewoon meedoen dus. Want ik wil ervaren hoe je dat doet. Tools aangereikt krijgen. En er een bijdrage aan leveren dat het gaat lukken. De syllabus vind je hier. Inschrijven kan hier

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén