De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Geweest: De tekenvierdaagse

Kwam voorbij op Facebook #Tekenvierdaagse. Aantrekkelijk, maar ik had andere activiteiten op die dagen. Tijdens de vierdaagse krijg ik via social media voor het eerst mee dat het een onlineding is, met video’s, en dat ik dat dus ook later kan doen. Ik begin als het voor de anderen de laatste dag is. Tot die tijd was de ruimte in mijn hoofd ingepikt door lesgeven en nakijken. Veel nakijken.

Wow. Die filmpjes zijn goed gemaakt. In de eerste video krijg ik de missie van de onderneming toegankelijk voorgeschoteld, samen met mooie oefeningen die echt leuk zijn om te doen. Leuk omdat het gewoon lukt. Kwartier later ben klaar voor de dag.

Ik maakte alle 4 de dagen af. En niet meteen na elkaar. Omdat ik geloof in “rijpingsperiodes” tussendoor.

Wat ik keek

Dag 1: Iedereen kan tekenen

Dag 2: Bouw je eigen symbolenbibliotheek en teken vogels

Dag 3: De kracht van kleur

Dag 4: Schaduw en lijnen

Wat het opleverde:

  • Inkijkje in zakelijk tekenen.
  • Ik ben begonnen aan een symbolenbibliotheek (stiekem oefen ik daar ook het handettering)
  • Ik heb bewust nagedacht over en een symbool gebruikt bij de start van een vergadering deze week.

Uit de bibliotheek

Blij mee. was goed besteedde tijd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén