De lerende docent

In ontmoeting de volgende stap te zetten

Geweest: De kleine tovenaar.

Boeken Kleine TovenaarD’r zijn weinig ondernemers die ik zo vertrouw dat ik ze tijdens het samen kijken naar een kerstconcert zeg: “ik kom volgende week en ik koop blind dat wat je me adviseert… iets om te lezen deze vakantie”. Bij Nicole van de (kinder)boekenwinkel “De kleine tovenaar” doe ik dat 🙂

Boeken Kleine TovenaarEn dat vertrouwen was terecht. De boeken “Het Rosie project” en “Pogingen iets van het leven te maken” waren super. Een oefening in empathie, het inleven in bejaarden en autisten, met een glimlach, soms schaterlach, gelezen. Mijn oudste zoon leest mee, Het Rosie project is inmiddels uitgeleend aan een andere tiener. Voor de jongste twee zochten we ook samen wat uit. Ook dat was voor de zoveelste keer een schot in de roos.

We praatten bij een kop thee even bij, oa over het ondernemerschap en ze liet me deze: “Dit ben ik” video zien. Complimenten aan de maker. Hij heeft de spirit heel mooi getroffen.

Deze video is de video waarin hij uitlegt wat hem zo raakt in de manier waarop Nicole onderneemt, haar droom laat leven.

Met een mooie vraag erin. Wat maakt dat sommige mensen hun droom waarmaken?

 

 

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De lerende docent

Thema door Anders Norén